duminică, 31 octombrie 2010

Clamă pentru păr LITTLE PEARLS OF LUCKClama  pentru  păr LITTLE PEARLS OF LUCK reprezintă o alegere excelentă pentru accesorizarea unei coafuri de mireasă. Transparenţa ei îi dă o fineţe deosebită şi un aer vintage. Reprezintă o floare mare din fulgi de cuarţ transparent, ochi de pisică şi perle, toate ţesute pe fire subţiri de sârmă placată cu argint. Compoziţia este plasată pe o clamă metalică.  În centrul florii sunt presărate perle albe de cultură.

miercuri, 27 octombrie 2010

Set HYPNOTIC

Setul HYPNOTIC este format din colier şi brăţară cu un design făcut parcă să hipnotizeze: discuri concentrice, pe care s-au ţesut fire argintate. Un set de bijuterii care uimeşte prin unicitate!  Atât colierul - salbă, cât şi brăţara tip cătuşă, sunt reglabile, putând fi purtate de orice femeie care doreşte să hipnotizeze.

miercuri, 20 octombrie 2010

Inel ABSTRACT NO.2

Inelul este realizat din sârmă placată cu argint, răsucită pentru a încastra un agat neşlefuit, de culoare neagră. Piatra nu este găurită.


Dimensiuni:
Agat: aprox. 20 x 1.5 mm
Diametru inel: 20 mm


Inel ABSTRACT NO.1 - placat cu argint

Inelul este realizat din sârmă placată cu argint, răsucită pentru a încastra un agat neşlefuit, de culoare albastră. Piatra nu este găurită.
Dimensiuni:
Agat: aprox. 20 x 1.5 mm
Diametru inel: 20 mm

Inel SOBRIETY

Inelul este realizat din sârmă placată cu argint, o piatră de jad de culoare verde, de formă dreptunghiulară, faţetată şi o perlă albă de cultură.


 
Dimensiuni:


Piatră de jad: 20 x 15 mm
Perlă: 6 mm
Diametru inel: reglabil
duminică, 17 octombrie 2010

25-30 % - Cele mai mari REDUCERI pe Breslo la bijuteriile placate cu argint THEjeweller!
Sunt elegante, te-au atras, dar parcă aşteptai ceva… acel ceva care să te convingă să cumperi aceste bijuterii, să le ai pentru tine… Acum ai CELE MAI MARI REDUCERI DE PE BRESLO LA BIJUTERII PLACATE CU ARGINT - THEjeweller!!!!!! REDUCERILE SUNT CUPRINSE ÎNTRE 25 % - 30 % !
 


Oferta este valabilă în săptămâna 18 -24 OCTOMBRIE şi este supusă condiţiei de plată anticipată prin transfer bancar.
Bijuterii disponibile în ofertă:

Set BARE LACE - REDUCERE 25 % din preţul vechi de 130 lei! Preţ nou: 97.50 lei

Set PEARLY BLUE LACE - REDUCERE 25 % din preţul vechi de 160 lei! Preţ nou: 120 lei
Colier SANDY LIZZY - REDUCERE 30 % din preţul vechi de 100 lei! Preţ nou: 70 lei


Intră acum pe Breslo şi prinde ofertele din

luni, 11 octombrie 2010

Beauty photography by Oana Mihoc (YooKee Photo)


Model: Cristina Tat

Makeup: Oana Mihoc
Retouch: Oana Mihoc

Cutie pentru vin VINO

Cred că am intrat într-o “febră a decoraţiilor”, dacă o pot numi astfel. Întâmplător, trecând pe lângă o cramă de vinuri am zărit în vitrină o cutie simplă de vin, din lemn natur. Atunci mi-a venit ideea de a încerca să încerc să decorez şi altceva decât cutii de bijuterii. Iată ce a ieşit…
Cutia pentru vin VINO este confecţionată din lemn şi este decorată manual folosind tehnica şerveţelului, aplicaţii din foiţă de aur (imitaţie) şi vopsea aurie în relief. Este confecţionată de aşa manieră încât păstrează vizibilă fibra lemnului. Sistemul de închidere este cu încuietoare metalică de culoare aurie.

Cutia reprezintă un ambalaj rafinat pentru un vin bun, pe care dorim să îl dăruim cuiva şi se poate personaliza, la cerere, cu inscripţii, dedicaţii, etc., scrise cu vopsea aurie în relief.

Dimensiuni: L = 37 cm, diametru = 10 cm

duminică, 10 octombrie 2010

Cufăr pentru bijuterii SILVERY BLUES

Cufărul SILVERY BLUES este confecţionat din carton solid, argintiu şi este decorat cu tehnica şerveţelului, aplicaţii din foiţă de argint  şi vopsea metalizată în relief. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.

Este ideal pentru bijuterii de mari dimensiuni (brăţări cătuşă, seturi de bijuterii, etc.).


Dimensiuni: L = 13.5 cm, l = 10.5 cm, h = 10,5 cmCasetă pentru bijuterii VIOLIN

Caseta dreptunghiulară pentru bijuterii VIOLIN are un superb design în formă de carte, este confecţionată din lemn şi este decorată folosind tehnica şerveţelului, aplicaţii din foiţă de aur (imitaţie) şi vopsea aurie în relief. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Sistemul de închidere este cu încuietoare metalică.

Este ideală pentru bijuterii de dimensiuni medii (brăţări tip cătuşă, seturi, etc.).

Dimensiuni: L = 15 cm, l = 10 cm, h = 6 cm

Casetă pentru bijuterii MAUVE
Caseta patrată pentru bijuterii MAUVE este confecţionată din carton solid de culoare violet maroniu metalizat şi este decorată folosind tehnica şerveţelului, aplicaţii din foiţă de argint (imitaţie) şi vopsea argintie în relief. Sistemul de închidere “fold-unfold” cu capsă. Conţine burete special pentru susţinerea bijuteriei
Este ideală pentru bijuterii de mari dimensiuni (coliere masive, seturi, etc.).Dimensiuni: L = 21 cm, l = 19 cm, h = 3.5 cm

Cufăr pentru bijuterii GOLDEN ROSES

Cufărul pentru bijuterii GOLDEN ROSES, este confecţionat din carton solid auriu metalizat şi este decorat folosind tehnica şerveţelului, aplicaţii din foiţă de aur (imitaţie) şi vopsea aurie în relief.

Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Cufărul se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea aurie în relief.Este ideal pentru bijuterii de mari dimensiuni (brăţări cătuşă, seturi de bijuterii, etc.).

Dimensiuni: L = 15 cm, l = 11.5 cm, h = 11.5 cm
CUTIUŢA CU LALELE

Cutiuţa pentru bijuterii în formă de inimă, este confecţionată din carton solid şi este decorată folosind tehnica şerveţelului. Sistemul de închidere este cu capac. Este căptuşită pe interior cu satin de culoarea osului.


 
Este ideală pentru bijuterii de dimensiuni medii (brăţări tip cătuşă, etc.)
Dimensiuni: L = 13 cm, l = 13.5 cm, h = 6.5 cm

CUTIUŢA CU NARCISE

Cutiuţa pentru bijuterii în formă de inimă, este confecţionată din carton solid şi este decorată folosind tehnica şerveţelului. Sistemul de închidere este cu capac. Este căptuşită pe interior cu satin de culoarea osului.
Este ideală pentru bijuterii de dimensiuni medii (brăţări tip cătuşă, etc.)


Dimensiuni: L = 12 cm, l = 12.5 cm, h = 6 cm