miercuri, 26 ianuarie 2011

Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO.4

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil de culoare verde deschis (culoarea este cu un ton mai intensă decât în fotografii) pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, foarte potrivite pentru sezonul rece, dar adecvate şi pentru primăvară – vară prin culoarea lor veselă.

 

Dimensiuni:

Brăţara mare: lăţime - 4 cm, diametru - 7 cm pe interior.

Brăţara mică: lăţime – 2.5 cm, diametru – 7.5 cm pe interior.

luni, 24 ianuarie 2011

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.3

Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.3 este cea de-a treia brăţară din colecţia MACRAMÉ CHIC. Brăţara este croşetată din fir textil de culoare roz deschis pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Este o brăţară foarte pufoasă şi plăcută la atingere.

 

Dimensiuni:

Lăţime: 4 cm
Diametru: 6.8 cm pe interior. 

vineri, 21 ianuarie 2011

Butoni REFINED NO. 7 IN GOLD – placaţi cu aur

Butonii REFINED NO. 7 IN GOLD fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY şi sunt realizaţi din sfere de 2.5 mm, placate cu aur, care încadrează o perlă naturală de culoare crem cu o dimensiune de 8 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu aur şi sunt înşirate pe un fir metalic foarte fin, apoi lipite cu adeziv special, pentru a spori rezistenţa la şocuri. Butonii sunt lucraţi manual cu multă migală, fiind piese unicat, iar cadrul metalic este integral placat cu aur.  Cu siguranţă, butonii REFINED NO. 6 IN GOLD vor scoate în evidenţă o ţinută specială de gală, la o ocazie deosebită.

Butoni REFINED NO. 6 IN GOLD – placaţi cu aur

Butonii REFINED NO. 6 IN GOLD fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY şi sunt realizaţi din sfere de 4 mm, placate cu aur, care încadrează o perlă naturală de culoare kaki cu o dimensiune de 5 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu aur şi sunt înşirate pe un fir metalic foarte fin, apoi lipite cu adeziv special, pentru a spori rezistenţa la şocuri. Butonii sunt lucraţi manual, fiind unicat, iar cadrul metalic este integral placat cu aur. Cu aceşti butoni nu veţi trece neobservat!

Butoni REFINED NO. 5 – placaţi cu argint

Butonii REFINED NO. 5 fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY şi sunt realizaţi din biluţe mici, de 3 mm, placate cu argint, care încadrează o sferă de ochi de şoim de 6 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu argint şi sunt înşirate pe un cadru metalic foarte fin, apoi lipite cu adeziv special, pentru a spori rezistenţa la şocuri. Butonii sunt unicat iar cadrul metalic este integral placat cu argint. Ochii de şoim conferă un luciu discret şi elegant acestor butoni.
 
 


Butoni REFINED NO. 4 – placaţi cu argint

Butonii REFINED NO. 4 fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY şi sunt realizaţi din biluţe mici, de 3 mm, placate cu argint, care încadrează o sferă de piatra soarelui neagră, de 6 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu argint şi sunt înşirate pe un cadru metalic foarte fin, apoi lipite cu adeziv special, pentru a spori rezistenţa la şocuri. Butonii sunt unicat iar cadrul metalic este integral placat cu argint. Piatra soarelui conferă o strălucire discretă acestor butoni, fiind foarte potriviţi pentru o ţinută de gală.


Butonii REFINED NO. 3 fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY, destinată bărbaţilor cu personalitate, şi sunt realizaţi din biluţe mici, de 3 mm, placate cu argint, care încadrează o sferă de hematit de 6 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu argint şi sunt înşirate pe un cadru metalic foarte fin, apoi lipite cu adeziv special, pentru a spori rezistenţa la şocuri. Butonii sunt unicat iar cadrul metalic este integral placat cu argint. Luciul metalic al hematitului conferă o eleganţă aparte acestor bijuterii.


Cutia din imagine nu este inclusă în preţul butonilor, dar poate fi comandată separat.

Butoni PAINTED ONYX

Butonii PAINTED ONYX fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY, şi sunt realizaţi din pernuţe pătrate de onix pictat, cu latura de aprox. 14 mm, pe bază metalică cu finisaj de nichel de 8 mm în diametru. Butonii sunt deosebit de eleganţi, sunt lucraţi manual şi sunt unicat.

 

Butoni TIGER’S EYE
Butonii TIGER’S EYE fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY, şi sunt realizaţi din pernuţe rotunde de ochi de tigru, cu diametrul de aprox. 14 mm, pe bază metalică cu finisaj de nichel de 9 mm în diametru. Butonii sunt deosebit de eleganţi, sunt lucraţi manual şi sunt unicat. Sunt foarte potriviţi pentru o ţinută de zi.


Butoni HYPERSTEN IN GOLD – placaţi cu aur

Butonii HYPERSTEN fac parte din colecţia GENTLEMEN’S JEWELRY, sunt placaţi cu aur şi sunt realizaţi din bănuţi de hypersten de 12 mm. Elementele sunt plasate pe bază metalică de 12 mm în diametru, placată cu aur. Butonii sunt deosebit de eleganţi, sunt lucraţi manual şi sunt unicat.

 Cutia din imagine nu este inclusă în preţul butonilor, dar poate fi comandată separat.

Hyperstenul este o varietate de piroxen, care se formează pe cale magmatică în rocile bogate în fier.
joi, 20 ianuarie 2011

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.2


 
Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.2 este cea de-a doua brăţară din colecţia MACRAMÉ CHIC. Brăţara este croşetată din macramé de culoare grena pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla.

Dimensiuni:

Lăţime: 4 cm
Diametru: 6.8 cm pe interior.

miercuri, 19 ianuarie 2011

Butoni AMETHYST

Butonii AMETHYST fac parte din colecţia, GENTLEMEN’S JEWELRY, şi sunt realizaţi din pernuţe pătrate de ametist cu latura de aprox. 14 mm, pe bază metalică cu finisaj de nichel de 9 mm în diametru. Ametistul oricărei ţinute o notă de rafinament şi eleganţă.
Cutia din imagine nu este inclusă în preţul butonilor, dar poate fi comandată separat.


marți, 18 ianuarie 2011

Set COMPOZIT

Setul COMPOZIT este lucrat manuaL şi este format dintr-o pereche de cercei tip bobiţe şi un pandantiv, făcute din sfere de compozit cu dimensiuni de 12 mm.Reprezintă accesoriile ideale pentru completarea unei ţinute de zi. Elementele metalice ale setului sunt placate cu argint. Preţul setului nu include şi lănţişorul din imagine.

Compozitul este o piatră opacă, obţinută manual prin presare, formând un mozaic de culori. În cazul acestui set, modelul este în diverse nuanţe de portocaliu.

Set CORAL


Setul CORAL este un set de bijuterii lucrate manual, ale cărui componente se pot combina între ele. Este format din două perechi de cercei tip bobiţe, făcute din sfere de coral cu dimensiuni de 6 mm (prima pereche) şi respectiv de 8 mm (cea de-a două pereche), şi pandantiv confecţionat dintr-o sferă de coral de 8 mm.


Se poate purta în următoarele combinaţii:

Cerceii mici + pandantiv – pentru o accesorizare discretă;Cerceii mari + pandantiv – combinaţia ideală pentru punere în evidenţă a accesoriilor.

Reprezintă accesoriile ideale pentru completarea unei ţinute de zi. Elementele metalice ale setului sunt placate cu argint. Preţul setului nu include şi lănţişorul din imagine. 

duminică, 16 ianuarie 2011

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.1


Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.1 este prima dintr-o colecţie de brăţări pe care am denumit-o MACRAMÉ CH

IC. Brăţara este croşetată din macramé de culoare natur pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla.
Dimensiuni:

Lăţime: 4 cm
Diametru: 6.8 cm pe interior.