duminică, 13 februarie 2011

Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO. 13 DUO

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil în două nuanţe asortate – natur şi piersică. Fiind croşetate pe suport de lemn, brăţările se încadrează în categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, putând completa cu succes ţinute în culorile pământului. Felul în care au fost croşetate, împreună cu suportul lăcuit în culoarea nucului, formează un model în stilul unei table de şah.

Dimensiuni:

Brăţara natur: lăţime – 3.5 cm, diametru – 7.3 cm pe interior.
Brăţara de culoarea piersicii: lăţime – 3.3 cm, diametru – 7.3 cm pe interior


Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.12

Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.12 este croşetată din fir textil de culoarea piersicii pe suport de lemn lăcuit în culoarea nucului, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Este o brăţară foarte pufoasă şi plăcută la atingere. Felul în care a fost croşetată, împreună cu suportul lăcuit în nuanţă închisă formează un model în stilul unei table de şah.


Dimensiuni:

Lăţime: 3.3 cm
Diametru: 7.3 cm pe interior.

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.11

Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.11 este croşetată din fir textil de culoare natur pe suport de lemn lăcuit în culoarea nucului, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Este o brăţară foarte pufoasă şi plăcută la atingere. Felul în care a fost croşetată, împreună cu suportul lăcuit în nuanţă închisă formează un model în stilul unei table de şah.Dimensiuni:

Lăţime: 3.5 cm
Diametru: 7.3 cm pe interior.

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.10

Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.10 este croşetată din fir textil de culoare neagră pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Este o brăţară foarte pufoasă şi plăcută la atingere. Prin culoarea sa neagră, poate constitui un accesoriu potrivit la o multitudine de ţinute.

Dimensiuni:

Lăţime: 4 cm
Diametru: 6.8 cm pe interior.

sâmbătă, 12 februarie 2011

Brăţară MACRAMÉ CHIC NO.9

Brăţara MACRAMÉ CHIC NO.9 este croşetată din fir textil de culoare roşie pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se poate spăla. Este o brăţară foarte pufoasă şi plăcută la atingere. Prin culoarea sa roşie, poate constitui un accesoriu potrivit la orice ţinută în tonuri de negru sau gri, şi nu numai.


 
Dimensiuni:

Lăţime: 4 cm
Diametru: 6.8 cm pe interior.

sâmbătă, 5 februarie 2011

Brăţară BLACKEST BUTTERFLY

Brăţara BLACKEST BUTTERFLY vine în completarea diademei cu acelaşi nume. Este confecţionată pe cadru de sârmă placată cu argint, pe care s-au ţesut fulgi de piatra soarelui de culoare neagră.  Strălucirea acestor cristale îi conferă bijuteriei o notă de eleganţă, fapt pentru care poate accesoriza foarte bine o ţinută de seară.

  

Set decoraţiuni MAUVE SILVER

Setul de decoraţiuni este un set deosebit de obiecte decorative asortate, compus dintr-o ramă foto şi o cutiuţă pentru păstrarea bijuteriilor. Ambele obiecte sunt confecţionate din lemn şi sunt decorate folosind tehnica şerveţelului şi două nunaţe de vopsea metalică argintie în relief. Cutiuţa este “tapetată” pe interior cu foiţă de argint (imitaţie).

Poate reprezenta un cadou deosebit şi original cu ocazia Valentine’s Day sau a zilei de 8 Martie, dat fiind faptul că se poate personaliza în multiple moduri: oferirea unei fotografii, a unei bijuterii, etc.La cerere, rama se poate personaliza cu o dedicaţie / inscripţie cu vopsea metalică în relief. Tot la cerere, rama foto poate fi transformată într-o oglindă originală (costul acestui serviciu este de 5 lei).


Dimensiuni:

Ramă foto: h = 19.3 cm, L = 14.8 cm, l = 1.5 cm
Cutiuţă pentru păstrarea bijuteriilor: diametru = 5.5 cm, h = 6 cm (total)

Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO. 8 DUO

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil în două nuanţe clasice – roşu şi negru. Fiind croşetate pe suport de lemn, brăţările se încadrează în categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, putând completa cu succes numeroase tipuri de ţinute.

Dimensiuni:

Brăţara roşie: lăţime – 4 cm, diametru – 6.8 cm pe interior.
Brăţara neagră: lăţime – 4 cm, diametru – 6.8 cm pe interior.Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO. 7 DUO

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil în două nuanţe asortate – natur şi maro-muştar. Fiind croşetate pe suport de lemn, brăţările se încadrează în categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, putând completa cu succes ţinute în culorile pământului.

Dimensiuni:

Brăţara mare maro-muştar: lăţime – 3.5 cm, diametru – 6.8 cm pe interior.
Brăţara mică natur: lăţime – 2 cm, diametru – 7.5 cm pe interior.

 


Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO. 6 DUO

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi similare, croşetate din fir textil în două nuanţe asortate – violet şi lila. Fiind croşetate pe suport de lemn, brăţările se încadrează în categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, foarte potrivite pentru sezonul rece, dar adecvate şi pentru primăvară – vară prin coloritul lor vesel.

Dimensiuni:

Brăţara violet: lăţime – 3.7 cm, diametru - 7 cm pe interior.
Brăţara lila: lăţime – 3.7 cm, diametru – 7 cm pe interior.

 


Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO.1

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil de culoare natur pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, putând fi asortate totodată la o mulţime de ţinute, datorită culorii lor neutre.

Dimensiuni:
Brăţara mare: lăţime – 3.7 cm, diametru - 7 cm pe interior.
Brăţara mică: lăţime – 2 cm, diametru – 7.5 cm pe interior.

 Set de brăţări MACRAMÉ CHIC NO.5

Este un set foarte chic, format din două brăţări de lăţimi diferite, croşetate din fir textil de culoarea piesicii (culoarea este cu un ton mai intensă decât în fotografii) pe suport de lemn, încadrându-se la categoria brăţărilor tip cătuşă. Se pot spăla. Sunt foarte pufoase şi plăcute la atingere, foarte potrivite pentru sezonul rece, dar adecvate şi pentru primăvară – vară prin culoarea lor veselă.

Dimensiuni:

Brăţara mare: lăţime – 3.5 cm, diametru - 7 cm pe interior.
Brăţara mică: lăţime – 2.3 cm, diametru – 7.5 cm pe interior.