sâmbătă, 10 august 2013

Butoni de cămaşă… custom / personalizaţi

V-aţi gândit să faceţi un cadou persoanei dragi, însă nu aţi găsit ceva care să îl încânte cu adevărat. Butonii personalizaţi pot reprezenta cel mai amuzant cadou pentru partenerul dumneavoastră.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! De asemenea, puteţi alege între montura placată cu argint sau cea placată cu aur.

Dacă încă nu v-am convins, vă invităm să vedeţi modelele pe care le-am realizat deja pentru clienţii noştri:

Butoni personalizaţi MARRY ME TONIGHT – LOVE YOU FOREVER, placaţi cu argint

Aceşti butoni personalizaţi sunt placaţi cu argint, iar inscipţia a fost aleasă special de către… viitoarea soţie, folosind coordonate personalizate de timp. Butonii sunt realizaţi pe montură cu bordură, de 12 mm în diametru, placată cu argint.

Butonii din imagine poartă inscripţia Marry me tonight… 17.30 pe unul dintre butoni, iar pe celălalt – Love you forever 17.08.2013.


Click pe poze pentru a cumpăra produsul.
Butoni personalizaţi I’M TAKEN, placaţi cu argint

Butonii personalizaţi I’M TAKEN sunt placaţi cu argint, iar inscripţia a fost aleasă special pentru partenerul de viaţă, care este, de acum… TAKEN. Butonii sunt realizaţi pe montură cu bordură, de 12 mm în diametru, placată cu argint.

Butonii din imagine poartă inscripţia I’m taken pe unul dintre butoni, iar pe celălalt – by Lumi.

Click pe poze pentru a cumpăra produsul.
Butoni personalizaţi YOU MAKE ME HAPPY, placaţi cu aur

Această pereche de butoni personalizaţi sunt placaţi cu aur şi sunt realizaţi pe montură cu bordură, de 12 mm în diametru. Butonii din imagine poartă inscripţia You make me pe unul dintre butoni, iar pe celălalt – happy.

Click pe poze pentru a cumpăra produsul.

Tu ce ţi-ai dori să scriem pe perechea ta de butoni de cămaşă ? Trimite-ne un e-mail la adresa thejeweller@ymail.com!