Welcome!

Bine ai venit pe blogul nostru! Suntem siguri ca bijuteriile şi decoraţiunile pe care le vei găsi aici îti vor încânta simţurile.

THEjeweller by Giulia se doreşte a deveni un nume reprezentativ în piaţa de handmade, un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile nostre executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, care doresc să fie unice prin accesoriile pe care le poartă. Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de muncă, folosind materiale de calitate superioară. Suntem siguri că doamnele sau domnişoarele care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atât calitatea materialelor folosite, cât şi calitatea manufacturii.

De mai bine de doi ani, oferta THEjeweller s-a îmbogăţit cu decoraţiuni realizate manual, folosind tehnici de pictură şi decoupage pentru a crea obiecte deosebite, unicat sau în serie foarte mică, obiecte care reprezintă cadoul perfect pentru persoanele deosebite din viaţa ta.

Fă un tur al galeriilor! Vizitează magazinul nostru online BRESLO  În secţiunea PRODUSE VÂNDUTE a magazinului Breslo poţi vedea ce impresii au avut cumpărătorii. Exprimă-ţi părerile şi criticile sau contacteaza-ne pur şi simplu prin modalităţile puse la dispoziţia ta în secţiunea Contact Giulia a acestui blog. Nu costă nimic. Just enjoy!

Nu în ultimul rând, dacă îţi doreşti o bijuterie sau un obiect home deco afişat pe blog intră în magazinul meu Breslo şi comandă produsul dorit sau contacteaza-ne pentru comenzi personalizate. E atât de simplu.