miercuri, 8 mai 2013

5% reducere pentru fanii Facebook

Am conceput această campanie pentru că la noi, fanii Facebook sunt puşi la rang de cinste şi pentru că dorim să vă arătăm şi noi, la rândul nostru, aprecierea faţă de dumneavoastră, prin a vă ajuta să economisiţi bani la fiecare comandă plasată în magazinul nostru.


Ce aveţi de făcut pentru a putea beneficia de voucher-ul de 5% dedicat fanilor Facebook?


  1. Daţi LIKE paginii noastre de Facebook – THEjeweller by Giulia
  2. Daţi LIKE & SHARE în dreptul unui produs care vă place cel mai mult din magazinul nostru, www.thejeweller.ro.
  3. Plasaţi o comandă în magazinul nostru, www.thejeweller.ro, şi introduceţi codul cuponului de reducere facebook fan” în etapa de finalizare a comenzii.


FACILITĂŢI DEOSEBITE ALE CAMPANIEI NOASTRE


Fără steluţe! Toate produsele intră în campanie!
Cuponul de reducere se aplică tuturor produselor din magazinul www.thejeweller.ro, INCLUSIV a celor care sunt deja la preţ redus.
Flexibilitate, fără constrângeri!
Nu este obligatoriu să plasaţi o comandă imediat ce aţi devenit fan al paginii noastre de Facebook. Puteţi plasa o comandă cu reducerea de 5% oricând doriţi să faceţi cumpărături în magazinul nostru. Tot ce trebuie să faceţi este să nu uitaţi să daţi LIKE & SHARE unui produs din magazin şi să introduceţi codul de discount «facebook fan», atunci când plasaţi comanda.
Fără valoare minimă a comenzii!
Nu vă obligăm să plasaţi comenzi de o anumită sumă pentru a beneficia de reducerea de 5% destinată fanilor Facebook. Dorim să vă bucuraţi de shopping-ul în magazinul nostru fără constrângeri legate de o valoare minimă a comenzii.
Fără limită de utilizare a cuponului!
Cuponul de reducere nu are limită de utilizare; puteţi să îl utilizaţi ori de câte ori plasaţi comenzi în magazinul nostru. Dacă aţi urmat paşii 1 şi 2, puteţi urma pasul 3 oricând doriţi şi de oricâte ori doriţi dumneavoastră, în intervalul campaniei. Trebuie doar să introduceţi codul de reducere «facebook fan», care este înscris pe cupon.


Atenţionări speciale:


  • Cuponul de reducere este valabil doar dacă urmaţi cei trei paşi menţionaţi mai sus. Ne rezervăm dreptul de a trata comenzile care nu respectă regulamentul campaniei ca fiind comenzi obişnuite, fără aplicarea reducerii.
  • Reducerea de 5% se aplică doar produslor comandate; taxele poştale şi de curierat nu fac obiectul reducerii.
  • Cuponul de reducere se aplică doar comenzilor pentru produse THEjeweller by Giulia, din magazinul www.thejeweller.ro. Nu se admit schimburi, transformarea reducerii în bani sau o altă formă de compensare.
  • Campania este valabilă până la sfârşitul lunii august 2013. Ne rezervăm dreptul de a prelungi durata campaniei sau de a modifica termenii acesteia după acest termen, dacă vom considera necesar. Vom face anunţuri în acest sens, atât în magazinul nostru online, www.thejeweller.ro, cât şi pe profilul şi pe pagina noastră de Facebook.
  • Toate comenzile plasate de dumneavoastră, în calitate de fan al paginii noastre pe Facebook, vor respecta politica magazinului şi termenii legaţi de plată şi livrare specificaţi în magazinul nostru.


Niciun comentariu: