luni, 19 iulie 2010

Set QUEEN’s - bijuterii pentru teatru


Iată la ce lucrez de mai bine de o săptămână :). Este vorba despre o colaborare în vederea creării de bijuterii pentru teatru. Setul QUEEN's a fost creat special pentru spectacolul de teatru "Videoclipe. Videoclipuri?”, după Saviana Stănescu, produs de Asociaţia Actorilor Profesionişti Master Show şi este purtat în cadrul acestui spectacol de către actriţa principală, Adelaida Zamfira. Deocamdată voi afişa doar imagini ale bijuteriilor, urmând ca mâine să pot publica şi câteva imagini din cadrul spectacolului. 

Setul QUEEN’s are un design special, amintind de vechile bijuterii regale. Este format dintr-un colier opulent, realizat sub forma unor flori supradimensionate din sârmă placată cu argint, pe care s-au ţesut boabe de granat şi fulgi de cristal de stâncă şi un inel asortat, realizat din aceleaşi materiale, într-un design constând într-o singură floare supradimensionată. Totul este lucrat manual, în realizarea acestui set de bijuterii neutilizându-se alte furnituri decât materiale brute (sârmă placată cu argint şi pietre semipreţioase). Atât colierul, cât şi inelul, sunt reglabile. Colierul are un sistem de prindere la spate.

Îi mulţumesc actriţei, asistent universitar, Adelaida Zamfira pentru această oportunitate.
 
vineri, 16 iulie 2010

Cutie de lemn pentru bijuterii BLUE ROSES

Cutia pentru bijuterii BLUE ROSES este confecţionată din lemn şi este decorată folosind tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Este prevăzută cu încuietoare metalică.


Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.).


Dimensiuni: L = 11 cm, l = 7 cm, h = 6.5 cmCutiuţă pentru bijuterii THEjeweller's Tiny Box

Cutiuţa pentru bijuterii THEjeweller's Tiny Box este confecţionată din carton solid de culoare violet metalizat şi este decorată cu foiţă de argint şi vopsea argintie în relief. Este prevăzută cu sistem de închidere cu magnet.


Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.). Conţine suport de burete cu scobituri pentru inel şi cercei.


Dimensiuni: L = 6 cm, l = 6 cm, h = 4 cm


Casetă de lemn pentru bijuterii LARGE MUSIC BOX

Casetă pătrată pentru bijuterii LARGE MUSIC BOX este confecţionată din lemn şi este decorată folosind tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Designul cu floare roşie şi portativ m-a inspirat în a-i da acest nume. Este prevăzută cu încuietoare metalică. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Capacul interior este personalizat cu vopsea argintie în relief.

Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.).

Dimensiuni: L = 17 cm, l = 17 cm, h = 8 cm

Cufăr pentru bijuterii SILVER BLOSSOM

Cufărul SILVER BLOSSOM este confecţionat din carton solid, argintiu şi este decorat cu tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Dimensiuni: L = 13.5 cm, l = 10.5 cm, h = 10,5 cm

Acest produs participă la promoţia MAGNIFICENT BOXES FOR MAGNIFICENT JEWELS!
 (vezi magazin Breslo în coloana din st ânga)

Cutiuţă pentru bijuterii LITTLE SWIRLS

Cutiuţa pentru bijuterii LITTLE SWIRLS este confecţionată din carton solid de culoare violet maroniu metalizat şi este decorată cu foiţă de argint şi vopsea argintie în relief. Este prevăzută cu sistem de închidere cu capsă.


Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.). Conţine suport de burete cu scobituri pentru inel şi cercei.


Dimensiuni: L = 8 cm, l = 7 cm, h = 3 cmCutiuţă pentru bijuterii MUSIC

Cutiuţa pentru bijuterii MUSIC este confecţionată din carton solid şi este decorată folosind tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Designul cu floare roşie şi portativ m-a inspirat în a-i da acest nume.

Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.

Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.). Dimensiuni: L = 6 cm, l = 6 cm, h = 3.5 cm.
Cufăr mic pentru bijuterii FLORAL RED

Cufărul FLORAL RED este confecţionat din carton solid, de culoare roşie şi este decorat cu tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief. Decoraţiunile amintesc de imprimeurile chinezeşti. Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.).

Dimensiuni: L = 8 cm, l = 4.7 cm, h = 5 cm

Cutie pentru bijuterii GRAPE LEAVES


Cutia pentru bijuterii GRAPE LEAVES este confecţionată din carton solid, de culoare verde, şi este decorată cu tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Decoraţiunile creează un efect de degrade verde - portocaliu. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Dimensiuni: L = 11 cm, l = 11 cm, h = 6 cm

Cutie de lemn pentru bijuterii GREEN OLD BOX

Cutia pentru bijuterii GREEN OLD BOX este confecţionată din lemn şi este decorată cu tehnica şerveţelului şi aplicaţii din foiţă de argint. Interiorul este căptuşit cu satin de culoarea osului. Este prevăzută cu încuietoare metalică. Cutia se poate personaliza, la cerere, cu diverse inscripţii, dedicaţii, cu vopsea argintie în relief.


Decoraţiunile îi conferă un aspect învechit. Este ideală pentru bijuterii de mici dimensiuni (cercei, inele, etc.)


Dimensiuni: L = 11 cm, l = 6 cm, h = 5,5 cm

Brăţară LITTLE PEARLS OF LUCK

Brăţara LITTLE PEARLS OF LUCK poate că nu este cea mai originală idee. Transparenţa ei însă îi dă o fineţe deosebită. Reprezintă o floare mare din fulgi de cuarţ transparent ţesut pe fire subţiri de sârmă placată cu argint. În centrul florii sunt presărate perluţele albe de cultură.
A fost printre primele bijuterii pe care le-am creat.

miercuri, 14 iulie 2010

Set PURE TRANSPARENCY ALTERNATIVE


Setul PURE TRANSPARENCY ALTERNATIVE este, aşa cum îi spune şi numele, o alternativă la setul PURE TRANSPARENCY. Este format din două piese unicat – colier, şi cercei cu design retro. Este un set potrivit pentru o mireasă care doreşte să adauge un plus de distincţie ţinutei sale, însă poate reprezenta un set de accesorii care să completeze o ţinută fascinantă de seară. Setul este realizat din sârmă placată cu argint, meşteşugit răsucită într-un design unic, pe care s-au ţesut fulgi de cuarţ transparent (cristal de stâncă) şi pietre albe de ochi de pisică. Compoziţia este presărată cu perluţe albe de cultură pentru un plus de rafinament. Colierul este reglabil, iar cerceii se prind cu şurub.
Set PURE TRANSPARENCYSetul PURE TRANSPARENCY este format din trei piese unicat – colier, brăţară şi cercei. Este un set potrivit pentru o mireasă care doreşte să adauge un plus de distincţie ţinutei sale, însă poate reprezenta un set de accesorii care să completeze o ţinută fascinantă de seară. Setul este realizat din sârmă placată cu argint, meşteşugit răsucită într-un design unic, pe care s-au ţesut fulgi de cuarţ transparent (cristal de stâncă) şi pietre albe de ochi de pisică.


Compoziţia este presărată cu perluţe albe de cultură pentru un plus de rafinament. Colierul şi brăţara sunt reglabile.

Colier SANDY LIZZY


Colierul SANDY LIZZY este prima piesă dintr-o colecţie pe care am intitulat-o „THE lizzards and more”, şi care va conţine reptile, insecte, vietăţi în general considerate neatrăgătoare, „metamorfozate” în bijuterii. Pentru femei nonconformiste.


Colierul reprezintă o şopârlă „curgătoare”, de culoarea nisipului, care se încolăceşte în jurul gâtului. Este realizat din sârmă placată cu argint, pe care s-au ţesut fulgi de jasp dalmatin şi ochi de pisică de culoare gri închis, dispuse în degradé. Colierul este reglabil, fiind adaptabil oricărui decolteu.